AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, karlı çıkacağına, birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış gördüyseniz:

  • Göz önünde olmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını beyaz saçlı görmek daha çok çalışılacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını beyaz görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını beyazlamış görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçını beyaz görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, amacına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını yaptığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir