AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça sirke sürmek

Kahve falında saça sirke sürmek

Kahve falında saça sirke sürmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, maddi olarak büyük getirisi olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça sirke sürmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında saça sirke sürmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işarettir.

Kahve falında saçta sirke bit görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçında sirke görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçta sirke ayıklamak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç sirkesi görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında saçtan sirke ayıklamak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarında sirke görmek gelişim içine girileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek neşesine kavuşacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir