AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçında sirke görmek

Kahve falında başkasının saçında sirke görmek

Kahve falında başkasının saçında sirke görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, yeni bir çevre edinileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçında sirke gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız bir değişiklik kendinize güveninizi arttırabilir.

Kahve falında saçtan sirke ayıklamak tabiatı kötü olan kişiye, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçında sirke görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında saçlarda sirke görmek güç kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında saçta bit sirke görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında saça sirke sürmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında saçında bit sirke görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına inanılır.

Kahve falında saçinda bit sirkesi görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, koltuğunun yükseleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir