AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça sabun görmek

Kahve falında saça sabun görmek

Kahve falında saça sabun görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, güllük gülistanlık olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça sabun gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçta sabun görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saça sabun görmek bir ortaklık kurulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçı sabunlu görmek işinden çıkarılacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir