AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve makyaj yaptırmak

Kahve falında saç ve makyaj yaptırmak

Kahve falında saç ve makyaj yaptırmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında saç ve makyaj yaptırmak gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında saç ve makyaj yaptırmak endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç makyaj yaptırmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında makyajsız yüz görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini makyajlı görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında aynada makyaj yapmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe makyaj yapmak suçlamalardan aklanılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında makyajını sildiğini görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir