AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç teli koparmak

Kahve falında saç teli koparmak

Kahve falında saç teli koparmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, derin bir nefes alacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saç teli koparmak gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Kahve falında saç teli vermek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç teli süpürmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında uzun saç teli görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet eder.

Kahve falında birkaç tel beyaz saç görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında bayan saç teli görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında tek tel saç görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli almak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir