AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç süpürmek

Kahve falında saç süpürmek

Kahve falında saç süpürmek kötü gününü de paylaşacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, çok yıpranacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında saç süpürmek gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Kahve falında saç süpürmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç teli süpürmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kılı süpürmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında dökülen saçları süpürmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkan önü süpürmek işlerin yoluna sokulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işarettir.

Kahve falında toz toprak süpürmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokakları süpürmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar süpürmek rahat bir hayata adım atılacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir