AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kılı yemek

Kahve falında saç kılı yemek

Kahve falında saç kılı yemek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kılı yemek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkan kimselere ya da sizi kızdırabilecek konuşmalar yapan kişilere gerekli cevapları vermeyi daha sonraya bırakmanızda fayda var.

Kahve falında saç kılı yemek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, işlerine bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında yemekte saç kılı görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde saç kılı görmek talihin yüzlerine güleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yemek içinde saç kılı görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında saç ve kıl görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saç kılı görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın saç kılı görmek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kılı kusmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir