AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç ve kıl görmek

Kahve falında saç ve kıl görmek

Kahve falında saç ve kıl görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, zenginliğinin süreceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında saç ve kıl gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında dökülmüş saç kılı görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç kılı toplamak zorlukların ortadan kaldırılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç kılı süpürmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde saç kılı görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine tabir olunur.

Kahve falında hamurun içinde saç kılı görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında saç kılı görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kılı kusmak bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan saç kılı çıkarmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir