AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın saç kılı görmek

Kahve falında kadın saç kılı görmek

Kahve falında kadın saç kılı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına yorulur.

Kahve falında kadın saç kılı gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kadın saç kılı görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet eder.

Kahve falında kadını namaz kılarken görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıllı kadın vücudu görmek aydınlanacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında evde namaz kılan kadın görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılan kadınları görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz kılan yaşlı kadın görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında bir kadını kıllı görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir