AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabe kapısını görmek

Kahve falında kabe kapısını görmek

Kahve falında kabe kapısını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabe kapısını gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Kahve falında oda kapısını kapatmak zararların yakında telafi edileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık kapı kapatmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabe kapısı görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapıyı kapatmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı kapatamadığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kapatmaya çalışmak aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir