AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boya yapmak

Kahve falında siyah boya yapmak

Kahve falında siyah boya yapmak bereket ve huzur geleceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boya yapmak gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında siyah boya yapmak geçim derdinin sona ereceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boyalı oda görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah saç boyatmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah saç boyası görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyaha boyanmış saç görmek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine yorulur.

Kahve falında saçı siyaha boyalı görmek afiyette giden düzeninden olacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında saçı siyaha boyanmış görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında siyah boya sürmek çok iyi işler yapılacağına, başarısının düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir