AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç atmak

Kahve falında saç atmak

Kahve falında saç atmak zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saç atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yeteneklerinizi en iyi şekilde gösterme fırsatları yakalayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında saçı ateşe atmak herhangi bir sorun yaşamayacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında saç atmak çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı çöpe atmak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cirit atmak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak arkasından iyi konuşulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze toprak atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına rivayet eder.

Kahve falında evin temelini atmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalettir.

Kahve falında kabre toprak atmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir