AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun tozu görmek

Kahve falında sabun tozu görmek

Kahve falında sabun tozu görmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabun tozu gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Kahve falında toz sabun görmek günah ve suç işleyeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında sabun tozu görmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil sabun görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalettir.

Kahve falında elleri sabunlu görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gül sabunu görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında yeşil renkli sabun görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına inanılır.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir