AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun kaynatmak

Kahve falında sabun kaynatmak

Kahve falında sabun kaynatmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sabun kaynatmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı olayların arkasında belli başlı nedenler olabilir.

Kahve falında sabun kaynatmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında reçel kaynatmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı kaynatmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında kaynına aşık olmak kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Kahve falında et kaynatmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kaynamış darı yemek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında ay kayması görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında fare kaynatmak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir