AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun kaybetmek

Kahve falında sabun kaybetmek

Kahve falında sabun kaybetmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş güç sahibi olacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sabun kaybetmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında sabun kaybetmek hastalığın biteceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rengarenk sabun görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında sabunlu el görmek onlara galip geleceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sabunla yüz yıkamak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabun tozu görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında zeytinyağı sabunu görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabun aldığını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir