AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun düşürmek

Kahve falında sabun düşürmek

Kahve falında sabun düşürmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabun düşürmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Kahve falında sabun düşürmek evini ve ailesini unutacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete sabun düşürmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk sabun görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz sabun görmek sermayenin harcandığına değeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin sabun verdiğini görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sabun hediye etmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli sabun görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabun yutmak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir