AnaSayfa / Genel / Kahve falında defne sabunu görmek

Kahve falında defne sabunu görmek

Kahve falında defne sabunu görmek dualarının karşılığını alacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında defne sabunu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında defne sabunu görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında defne yaprağı görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında defne görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, saygınlığının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında defne ağacı görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ballı sabun görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor sabun görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir