AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü görmek

Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü görmek

Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü görmek rahat rahat yaşayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, mutluluğa ve neşeye, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine tabir olunur.

Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Kahve falında evli çiftin öpüştüğünü görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında evli bir çiftin boşandığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine inanılır.

Kahve falında evli çiftin kavga ettiğini görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir çift görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir çiftin tekrar evlendiğini görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Kahve falında evli çift görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavga eden evli çift görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine işarettir.

Kahve falında evli çifti tekrar evlenirken görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir