AnaSayfa / Genel / Kahve falında saatini unuttuğunu görmek

Kahve falında saatini unuttuğunu görmek

Kahve falında saatini unuttuğunu görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında saatini unuttuğunu gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Kahve falında saatini unuttuğunu görmek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında yere un serpmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında un torbası görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında unutarak orucunu bozduğunu görmek işlerinin düzene gireceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un deposu görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında orucu unutup yemek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında ekmek unu görmek zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında un helvası yapıldığını görmek kimseye borçlanmayacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir