AnaSayfa / Genel / Kahve falında demiri kırmak

Kahve falında demiri kırmak

Kahve falında demiri kırmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Kahve falında demiri kırmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir konu çözüm bekliyor olabilir.

Kahve falında demiri kırmak fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkon demirinin olmadığını görmek düşmanların çok üzüleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında demirin üzerinde yürümek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında demirin eridiğini görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında bahçe demiri görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında demiri görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında pencere demiri görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar demiri görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir