AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgisayarı kırmak

Kahve falında bilgisayarı kırmak

Kahve falında bilgisayarı kırmak hayallere kavuşulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, güzel günlerin yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, öz güven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarı kırmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Kahve falında bilgisayarı kırmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayara format atmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarı görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında bilgisayar kırıldığını görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden bilgisayar almak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar oyunu oynadığını görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bilgisayar virüsü görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Kahve falında bilgisayarda yazmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir