AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati sormak

Kahve falında saati sormak

Kahve falında saati sormak ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına delalettir.

Kahve falında saati sormak gördüyseniz:

  • Sabah saatleri gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Kahve falında saat sormak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saati sormak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında saatin kaç olduğunu sormak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birine birini sormak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet eder.

Kahve falında soru sormak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktora soru sormak gözyaşı döküleceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında birine yaş sormak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kötü gidişe dur denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir