AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktora soru sormak

Kahve falında doktora soru sormak

Kahve falında doktora soru sormak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, dirliğin bozulabileceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktora soru sormak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında doktora soru sormak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye soru sormak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşa soru sormak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak prestij kaybı yaşayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sorular sormak sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında soru sormak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok soru sormak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakana soru sormak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir