AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine birini sormak

Kahve falında birine birini sormak

Kahve falında birine birini sormak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine birini sormak gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşa soru sormak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında soru sormak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında öğretmene soru sormak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yol sormak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işarettir.

Kahve falında imama soru sormak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini sormak yükseldikçe yükseleceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hesap sormak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir