AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat sormak

Kahve falında saat sormak

Kahve falında saat sormak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat sormak gördüyseniz:

  • Aşk veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda şanslı etkiler altındasınız.

Kahve falında saat sormak art niyetli kimselere rastlayacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında saatin kaç olduğunu sormak sonunda mutlu olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saati sormak yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yer sormak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birine hesap sormak bunun için Allah’a şükredeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet eder.

Kahve falında altın fiyatı sormak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adres sormak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, yeni bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye soru sormak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir