AnaSayfa / Genel / Kahve falında duayı unutmak

Kahve falında duayı unutmak

Kahve falında duayı unutmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, çok daha fazla adım atacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işarettir.

Kahve falında duayı unutmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Kahve falında dua unutmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında duayı unutmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kötülüklerden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında namaz kılarken dua unutmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtar unutmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Kahve falında altın unutmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında valizi unutmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında trende çanta unutmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, eline geçen malları tutamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı açık unutmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir