AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını örtmeyi unutmak

Kahve falında başını örtmeyi unutmak

Kahve falında başını örtmeyi unutmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında başını örtmeyi unutmak gördüyseniz:

  • Belli durumları nasıl yöneteceğinizi biliyorsanız sesli konuşmalısınız.

Kahve falında başını örtmeyi unutmak işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlüğünü unutmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında işe gitmeyi unutmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valiz unutmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında anahtarını unutmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanı açık unutmak bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken sureleri unutmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Kahve falında elbise unutmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir