AnaSayfa / Genel / Kahve falında radyo tamir etmek

Kahve falında radyo tamir etmek

Kahve falında radyo tamir etmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında radyo tamir etmek gördüyseniz:

  • Sizi sınırlandırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında radyo tamir etmek şeref ve haysiyetin artacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalettir.

Kahve falında radyo programı yapmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında bozuk radyo görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, en yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında radyocu olmak hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında radyo hediye almak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında radyo anteni görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında radyocu görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında radyo görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir