AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hesap sormak

Kahve falında birine hesap sormak

Kahve falında birine hesap sormak alışveriş yapacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, büyük işlere girileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine hesap sormak gördüyseniz:

  • Belli şekilde davranmanız ya da belli yönde ilerlemeniz konusunda ısrarcı olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında eski sevgiliye hesap sormak iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmandan hesap sormak her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hesap sormak geniş geniş yaşayacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden hesap sormak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine hesap sormak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine inanılır.

Kahve falında hesap sormak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banka hesap numarası görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banka hesabı görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir