AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat satın almak

Kahve falında saat satın almak

Kahve falında saat satın almak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, mali olarak küçüleceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında saat satın almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında saat satın aldığını görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvar saati satın almak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, haram mala işarettir.

Kahve falında saat satın almak bilgiyle donanacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kol saati satın almak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına tabir olunur.

Kahve falında çalar saat satın almak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saat satın almak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saat çalmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birinden saat hediye almak can sıkıntısının geçeceğine, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir