AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat çalmak

Kahve falında saat çalmak

Kahve falında saat çalmak zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında saat çalmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Kahve falında saat çaldırmak kimse ile tartışmayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında saatini çaldırmak akrabayla araya mesafe konulacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın saat çalmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulur.

Kahve falında kol saati çalmak evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat çalmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saat çaldığını görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saati çaldırmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet eder.

Kahve falında mor kol saati görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir