AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden saat hediye almak

Kahve falında birinden saat hediye almak

Kahve falında birinden saat hediye almak mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, malında azalmaya, malının, parasının ve makamının artacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden saat hediye almak gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Kahve falında hediye kol saati görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hediye saat takmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saat hediyesi almak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvar saati hediye almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kol saati hediye almak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, ulvi kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında saat hediye vermek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş saat hediye almak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine saat hediye etmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir