AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat aramak

Kahve falında saat aramak

Kahve falında saat aramak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında saat aramak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Kahve falında saat aramak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kol saati görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saat aldığını görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saatin çalındığını görmek bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü saat görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kendi saatini görmek adının ve şanının yürüyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında saat kolye görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında saati kırılmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir