AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat kolye görmek

Kahve falında saat kolye görmek

Kahve falında saat kolye görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat kolye gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında saat kolye görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında altın kolye çaldığını görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye küpe takmak güzel sözler işiteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk kolye görmek hayır işleri yapacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kolye küpe görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Kahve falında dualı kolye takmak durumun değişmesine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında altın kolye hediye etmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuklu kolye görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir