AnaSayfa / Genel / Kahve falında rütbe sahibi olmak

Kahve falında rütbe sahibi olmak

Kahve falında rütbe sahibi olmak farklı iş kollarına ulaşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iş hayatında günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında rütbe sahibi olmak gördüyseniz:

  • Hemen öz yetiniz olan ikna gücünüzü kullanın.

Kahve falında rütbe sahibi olmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında rütbeli asker olduğunu görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek rütbeli birini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst rütbeli asker görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerde rütbe almak kalp kırıklığına neden olacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında asker rütbesi görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rütbe takmak vefasızlık ve haksızlık göreceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir