AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst rütbeli asker görmek

Kahve falında üst rütbeli asker görmek

Kahve falında üst rütbeli asker görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, para pul sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında üst rütbeli asker gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Kahve falında üst rütbeli asker görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini rütbeli asker olarak görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Kahve falında rütbeli asker olmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek rütbeli asker görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rütbeli asker olduğunu görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Kahve falında rütbeli asker görmek girilen yolda zarar edileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker rütbesi görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir