AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker rütbesi görmek

Kahve falında asker rütbesi görmek

Kahve falında asker rütbesi görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, rahat nefes alınacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında asker rütbesi gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında yüksek rütbeli asker görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında rütbeli asker olduğunu görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst rütbeli asker görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rütbeli asker görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rütbeli askerle konuşmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini rütbeli asker olarak görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bereketli işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında rütbeli asker olmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında askerde rütbe almak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir