AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek rütbeli birini görmek

Kahve falında yüksek rütbeli birini görmek

Kahve falında yüksek rütbeli birini görmek sıkıntılarını aşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işsiz kalmaya, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek rütbeli birini gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Kahve falında yüksek rütbeli birini görmek çalışıyorsa terfi alacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında yüksek rütbeli komutan görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek rütbeli asker görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek rütbeli görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rütbeli komutan görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rütbeli asker olduğunu görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kendini rütbeli asker olarak görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker rütbesi görmek ayağının tökezlemeyeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir