AnaSayfa / Genel / Kahve falında rütbe takmak

Kahve falında rütbe takmak

Kahve falında rütbe takmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında rütbe takmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız bir görünüm çizmenize neden olacak hareketlerden sakınmalısınız.

Kahve falında askeri rütbe takmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında rütbe takmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rütbeli asker görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek rütbeli görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında asker rütbesi görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rütbeli asker olmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında askerde rütbe almak fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında üst rütbeli asker görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir