AnaSayfa / Genel / Kahve falında rüku etmek

Kahve falında rüku etmek

Kahve falında rüku etmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında rüku etmek gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında rükuya varmak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rüku etmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, isteklerinize kavuşacağınıza yorulur.

Kahve falında rükuda durmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında rükuya eğilmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir