AnaSayfa / Genel / Kahve falında rükuya varmak

Kahve falında rükuya varmak

Kahve falında rükuya varmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında rükuya varmak gördüyseniz:

  • Bir kimsenin sizi aldattığını veya aptal yerine koymaya çalıştığını farketmeniz olasıdır.

Kahve falında rükuya varmak para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rükuya eğilmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rükuda durmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına rivayet eder.

Kahve falında rüku etmek en küçük sorunda parlayacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında eve varmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına yorulur.

Kahve falında secdeye varmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına delalettir.

Kahve falında bir yere varmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında olduğunun farkına varmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir