AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruh hayalet görmek

Kahve falında ruh hayalet görmek

Kahve falında ruh hayalet görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ruh hayalet gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi ihmal etmemeli, riskli yatırımlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ruh hayalet görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada hayalet görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında uçan hayalet görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında hayalet avlamak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz hayalet görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayalet olmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayaletten kaçmak zayıflayacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir