AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayalet olmak

Kahve falında hayalet olmak

Kahve falında hayalet olmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine inanılır.

Kahve falında hayalet olmak gördüyseniz:

  • İlerleyebileceğiniz alanlara konsantre olmalısınız.

Kahve falında hayalet yakalamak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında hayaletten kaçtığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulur.

Kahve falında uçan hayalet görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz hayalet görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında hayaletle konuşmak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini hayalet görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işaret eder.

Kahve falında erkek hayalet görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, elinin döneceğine alamet eder.

Kahve falında kendi hayaletini görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir