AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayalet avlamak

Kahve falında hayalet avlamak

Kahve falında hayalet avlamak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha çok dünya malı edineceğine, kötü noktalara geleceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayalet avlamak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında hayalet avlamak var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hayalet olduğunu görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalettir.

Kahve falında hayalet gemi görmek imkanlarının artacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında aynada hayalet görmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek hayalet görmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi hayaletini görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında siyah hayalet görmek rahatlık içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, eşi tarafından yüceltileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir