AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek

Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek

Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek mevki makam sahibi olunacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, elde bulunan imkânların artacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta hayalet gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kişinin şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde hayalet görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayaletler görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayaletten korkmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında evde hayalet görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayalet görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında hayalet cin görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah hayalet görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, evi yoksa ev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir