AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayaletten kaçmak

Kahve falında hayaletten kaçmak

Kahve falında hayaletten kaçmak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında hayaletten kaçmak gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Kahve falında hayaletten kaçmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde hayalet görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta hayalet görmek arif kimselerden sayılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına işaret eder.

Kahve falında hayaletli ev görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında hayalet görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hayalet görmek batıl amele, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına inanılır.

Kahve falında bir hayalet görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde hayalet görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir