AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruhtan korkmak

Kahve falında ruhtan korkmak

Kahve falında ruhtan korkmak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, onlardan fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ruhtan korkmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında ruh görüp korkmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ruhtan korkmak aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ruh çağırmak görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, adının yayılacağına işarettir.

Kahve falında içine ruh girdiğini görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kara ruh görmek bazı radikal kararlar alınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ruhlar alemi görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ruh doktoru görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin ruhuyla konuşmak yardımda bulunacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir