AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz kapağı kesmek

Kahve falında göz kapağı kesmek

Kahve falında göz kapağı kesmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, makamını garantileyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında göz kapağı kesmek gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında göz kapağı kesmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında göz kapaklarını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz kapağı görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında göz kapağını görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını dikmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet eder.

Kahve falında göz kapağında yara görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında göz kapağını açamamak işinin başına geçeceğine, başarı için fırsatların artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir