AnaSayfa / Genel / Kahve falında resme bakmak

Kahve falında resme bakmak

Kahve falında resme bakmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına inanılır.

Kahve falında resme bakmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili uzun süredir elinizin değmediği işleri halletme fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında telefondan resme bakmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski resme bakmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında resme bakmak daha rahat bir hayatı olacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında reşat altını almak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının rengini değiştirmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş rengi yüzük görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine inanılır.

Kahve falında krem rengi ayakkabı giymek zaferlere doymayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç rengini değiştirmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir